Private Residence | Spruce Peak at Stowe, VT

This Custom Residence, located within Spruce Peak Resort in Vermont, sits on a steep, narrow site with amazing views to Mt. Mansfield.  The site proved challenging, due to the steep slope and relatively long, narrow lot.  The 6,000-SF residence features a large great room with traditional Vermont timber trusses and a 20-foot ceiling, oversized kitchen, five bedrooms with a loft that overlooks the living area, a family room with wet bar, custom ski and mud room, large elevated deck with built-in BBQ, and its own ski tuning room.  The garage is a single-car garage, but a separate carport was designed adjacent to it, in addition to a separated carport with a high, living roof to accommodate the family’s oversized “hockey van.”  The home also includes a large stainless steel hot tub with stone veneer that appears to “erode” away from its surface.

Zehren and Associates also provided the interior design for this special residence.

No Comments Yet.

Leave a comment

Translate »