Private Residence | Spruce Peak at Stowe, VT

This Custom Residence is a 6,200-SF home in Spruce Peak at Stowe, Vermont, mere feet away from the top of the chairlift. The residence features a large great room with traditional Vermont timber trusses and a 20-foot ceiling, gourmet kitchen, four large bedrooms, a bunk room, an oversized playroom, ski room, wine display, custom copper-screened terrace, circular stair tower with an “observatory level,” and a remote office/ den.  The home is also designed with three fireplaces and an outdoor barbeque.  The interior design concept is one of relaxed mountain architecture...in tune with the mountains of Vermont, but with an elegance appropriate for Spruce Peak Resort.

Zehren and Associates provided the interior finishes for this mountain retreat in collaboration with Palumbo Interior Design.

No Comments Yet.

Leave a comment

Translate »